Roman Nowak
Szef kuchni
Roman Nowak– w pracy zawodowej od ponad 17 lat związany z branżą gastronomiczną, od 10 lat Szef Kuchni-obecnie jednego z hoteli sieciowych w Warszawie; dzięki swojemu zaangażowaniu , determinacji i wiedzy z powodzeniem realizował różne projekty gastronomiczne- otwieranie restauracji, projektowanie zaplecza kuchennego, przystosowywanie kuchni do zasad HCCP i audytów wewnętrznych oraz zewnętrznych, szkolenia zespołu kuchennego oraz doradztwo gastronomiczne, doskonały rzemieślnik z dużym poczuciem humoru;
ukończył studia inżynierskie w obszarze Technologii Żywności i Żywienia Człowieka w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie;
prywatnie tata 9-letniego syna Wiktora i Jego mentor (przewodnik) w wycieczkach rowerowych, lubi naprawiać i składać rowery, a w życiu prywatnym gotuje i ceni spokój ducha;
W firmie RomAniaKuliNaria– Szef Kuchni, odpowiedzialny za realizację projektów oraz ich główny wykonawca i doradca.