„Budujemy zgrane i dobre zespoły pracowników, dla Twojej firmy. Inwestując w budowanie zaangażowanego zespołu, gwarantujesz wspólną pracę na rzecz sukcesu Twojej firmy”
Menu Świąteczno-Karnawałowe– Warsztaty Kulinarne
Menu tradycyjne
Przystawka
Carpaccio z pieczonego buraka z serem kozim na rucoli z balsamem Balsamico
Danie główne
Pierogi faszerowane kapustą i grzybami leśnymi skropione olejem lnianym
Pierogi faszerowane pieczonym łososiem i blanszowanym szpinakiem skropione oliwą truflową
Deser
Kutia z bakaliami
Menu nowoczesne
Przystawka
Rucola z marynowaną gruszką, orzechami włoskimi i serem pleśniowym skropiona musem śmietanowo-gruszkowym
Danie główne
Ravioli faszerowane cukinią i serem ricotta z nutą mięty z serem Grana Padano
Deser
Panna Cotta z owocami leśnymi z nutą cytryny