Firmowe warsztaty kulinarne

Firmowe warsztaty kulinarne

„Budujemy zgrane i dobre zespoły pracowników, dla Twojej firmy. Inwestując w budowanie zaangażowanego zespołu, gwarantujesz wspólną pracę na rzecz sukcesu Twojej firmy”

 

Menu Świąteczno-Karnawałowe– Warsztaty Kulinarne

Menu tradycyjne

Przystawka

Carpaccio z pieczonego buraka z serem kozim na rucoli z balsamem Balsamico

Danie główne

Pierogi faszerowane kapustą i grzybami leśnymi skropione olejem lnianym

Pierogi faszerowane pieczonym łososiem i blanszowanym szpinakiem skropione oliwą truflową

Deser

Kutia z bakaliami

 

Menu nowoczesne

Przystawka

Rucola z marynowaną gruszką, orzechami włoskimi i serem pleśniowym skropiona musem śmietanowo-gruszkowym

Danie główne

Ravioli faszerowane cukinią i serem ricotta z nutą mięty z serem Grana Padano

Deser

Panna Cotta z owocami leśnymi z nutą cytryny