Podaruj Bliskim to co najlepsze „Przyjęcie Weselne” to okazja radości i celebracji ważnych chwil Naszych Bliskich Menu Na powitanie Kir Royal: crème de cassis, szampan/ cremante, owoce leśne przystawka serwowana (1 do wyboru) Szynka parmeńska z melonem Trio pasztetów z konfiturą Terrina z kaczki z musem z wątróbki marynowanej w Porto Obiad Główny:…
Archiwa: Menu Items

Firmowe warsztaty kulinarne
Przykładowe Menu Grillowana pierś z kurczaka na kruchych sałatach z sosem wytrawno-słodkim Tatar z łososia na ogórku Gnocchi z suszonym pomidorem i oliwkami Brownie

Urodzinowe Warsztaty Gotowania
Podaruj Bliskim to co najlepsze. „Przyjęcie Urodzinowe, to okazja radości i wspólnej zabawy Bliskich, to okazja do licznych niespodzianek, prezentów kulinarnych i wspólnego warsztatowania.” Menu 1 przystawka Tatar ze śledzia na pumperniklu z kiełkami lub Tatar z łososia z kaparami z dipem paprykowym danie główne Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z kalafiorem w sosie…

Firmowe warsztaty kulinarne
„Budujemy zgrane i dobre zespoły pracowników, dla Twojej firmy. Inwestując w budowanie zaangażowanego zespołu, gwarantujesz wspólną pracę na rzecz sukcesu Twojej firmy” Menu Świąteczno-Karnawałowe– Warsztaty Kulinarne Menu tradycyjne Przystawka Carpaccio z pieczonego buraka z serem kozim na rucoli z balsamem Balsamico Danie główne Pierogi faszerowane kapustą i grzybami leśnymi skropione olejem lnianym Pierogi faszerowane…

Przyjęcie zaręczynowe
Podaruj Bliskim to co najlepsze „Przyjęcie Zaręczynowe to okazja radości i celebracji ważnych chwil Naszych Bliskich to gwarancja udanego Przyjęcia Weselnego” Menu Przystawka 1 (do wyboru) Tatar z łososia norweskiego na plastrach świeżego ogórka z winegret paprykowym Plastry kruchej cielęciny z sosem tuńczykowo-kaparowym Zupa (do wyboru) Krem ze szparagów z chipsem z szynki dojrzewającej…

Przyjęcie komunijne
Podaruj Bliskim to co najlepsze. „Każde przyjęcie z okazji Św. Komunii to wyjątkowe zdarzenie, wymagające chwil w gronie najbliższych”. Menu Przystawki Terrina z kaczki z musem z wątróbki marynowanej w porto Mięsa pieczone z piklami Rolada drobiowa faszerowana boczkiem i grzybami leśnymi Tatar ze śledzia polskiego z antonówką Kruche sałaty z grillowaną piersią z kurczaka…